28.10.2012

Vaahtokarkkia ja tsemppiä


Näitä kahta on tänään tarvittu, nimittäin vaahtokarkin- ja mustikkamuffinssin makuista teetä tsemppaamaan naista mäessä.






Täällä on nimittäin koko viikonloppu kirjoitettu savu korvista vaan sauhuten opinnäytetyön viimeisiä rivejä valmiiksi. Ei työ suinkaan valmis vielä ole, juuri palautin esitarkistusversion, josta nyt saan palautteen ja korjausehdotukset. Sitten alkaa viimeiset hiomiset, ennen kuin voin hihkaista ja tuulettaa oikein olan takaa!!

Vielä kun ei ole mennyt ihan putkeen meillä yhteistyö tuon yhtäkkiä ilmestyneen talven kanssa, niin onneksi piristys löytyi ihanan ystäväni vinkkaamista Nordqvistin tee-uutuuksista.













Sukset olisivat tosiaan olleet tarpeen tässä taloudessa, kun kerran ne kesärenkaat ovat molempien pölvästien autoissa. Ja älkää tosiaan nyt ymmärtäkö väärin, kyllä täällä hoituisi yksien tai kaksienkin renkaitten vaihto, jos ne renkaanpyörylät olisivat kotona säilössä, eivätkä ympäri maakuntaa. :D

Niinpä täällä tehdään taas aamulla taksilla matkaa töihin. Ja juu, ei täällä olla niin hyvissä rahoissa, ei tosiaankaan, mutta kun työvuoro alkaa aamulla 05:00, ei täältä peräkyliltä pääse julkisillakaan kukonlaulun aikaan. :(










Täytyy vaan vetää henkeä, hyväksyä olosuhteet ja tuijotella tuota hupsua ankanpoikasta teemukissani. Täällä tarkempaa tietoa, miksi teessäni on tällainen keltainen kaveri. <3

Nordqvistin tee-uutuuksia löytyy muuten muissakin aikas herkullisissa makuvaihtoehdoissa, vai mitä sanotte? Mikäs teitä houkuttelisi?



Alkaen ylhäältä vasemmalta: OMG - Toffeen makuinen tee, <3 - Suklaan makuinen tee, IHQ - Vaahtokarkin makuinen tee, M8 - Jäätelön makuinen tee, iHOLA! - Chilin makuinen tee, Alhaalla vasemmalta: LOL - Appelsiinin makuinen vihreä tee, DAA - Vadelman makuinen vihreä tee, REPS - Lakritsin makuinen tee.



Ehkä jo ensi viikolla alan myös hahmottaa, miten lähellä tässä ollaan opinnoista valmistumista ja osaan ottaa siitäkin ilon irti vähän paremmin! :) Pientä palkintoa lähes neljän vuoden uurastuksesta on jo ehkä mietittynäkin... ;)


Viimeinen kuva lainattu täältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...