26.11.2012

Viimeisiä viedään Ikeasta


Päässä on pyörinyt taas viime aikoina kovasti ideoita, miten päivittää kodin sisustusta. Kori tyynyille ja vilteille tulikin jo hankittua, mutta muutakin on ollut toivelistalla...





Jalkalamppu kaipaisi päivitystä uuteen versioon ja valoa voisi tuoda kotiin myös ison kranssin muodossa. Ja en edes muista kuinka kauan olen haaveillut tuosta Ikean divaanista. <3

Lähdin tuota Glänsa-kranssin hankintaa selvittelemään viime viikolla, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Tuote on nimittäin poistumassa valikoimasta kokonaan, eikä lähimmässä Ikeassa ollut enää ainuttakaan jäljellä, eikä täydennystä ole enää luvassa.

Myyjä ystävällisesti tarkisti tilanteen koneelta muissa tavarataloissa ja hänen tietojensa mukaan tuotetta ei olisi enää koko maassa. Kas kummaa en taaskaan osannut luovuttaa näin helpolla, vaan kurkistin vielä netistä tilannetta. Kaikissa muissa maan tavarataloissa näytti vielä vihreää valoa! Eli ei aina kannata luottaa siihen, mitä myyjät sanovat tuotteiden saatavuudesta. Näin kyllä itsekin, että myyjän kone näytti pelkkää punaista, mutta jostain syystä ei ollutkaan ajantasalla.



  




Kun selvisi, että valaisinta oli vielä pääkaupunkiseudulla jäljellä, laitoin heti kyselyä ystäville ja tutuille, olisiko joku menossa sinne suunnalle. Ja onneksi olin taas sinnikäs, nyt on kranssi matkalla kotiin. :)

Kun selvisi, ettei olekaan itsestään selvää, että tuotteita olisi varastossa, tarkistin heti myös Kulla-jalkalampun tilanteen. Nettisivut näyttivät, että lähimmässä Ikeassa lamppuja oli tasan yksi kappale jäljellä.

Aikaisemmasta viisastuneena, tarkistin onko myös tämä poistumassa valikoimista vai tulisiko täydennystä vielä. Sain kuulla, että poistumassa on ja tuo ainokainen olisi siis ainut mahdollisuus (jos en vaivaisi Espoon Ikeaan menevää ystävääni myös tämän kanssa). Joten töitten jälkeen hyppäsin autoon ja hurautin paikalle. Ja nyt valaisin odottaa kokoamista tuossa vieressä!



Source: ikea.com via Johanna on Pinterest



Joten kirjaimellisesti tyhjentelen tässä Ikeaa parhaillaan :D Tuo divaani jää kyllä hamaan tulevaisuuteen, toivottavasti se ei ehdi hävitä valikoimasta ennen sitä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...